Nordiska Elbolaget goes Spotty!

 

Vårt fokus är att hjälpa dig att bli en smartare energikonsument. Under våren lanserade vi vår Spotty Energy-app för att göra ditt liv lite enklare och dig lite smartare i dina energi val.

Många av er har använt den och fortsätter att använda appen regelbundet. Om du inte har provat den, uppmuntrar vi dig verkligen till att prova. Du kan till exempel ställa in en prisvarningar på växlingspriset, så att du vet när du ska skära ner på din elanvändning. Du kan också ta reda på hur stor din månatliga faktura är. Allt för att du ska slippa obekväma överraskningar, enkelt och lättillgängligt i din hand.

Vi gillade appen och dess namn så mycket att vi bestämde oss för att ändra hela vårt varumärke till Spotty. I höst börjar vi leverera el även i Österrike som Spotty Energie.

Ingenting förändras för dig egentligen. Företaget är detsamma, betalningsuppgifterna är desamma, kontakterna är desamma. Det är bara vårt namn som har blivit lite kortare och ditt liv lite enklare. Du hittar vår nya logotyp på våra fakturor och kontrakt. Vår nya hemsida har du hittat här på www.spotty.se.

Vi önskar er härlig streaming av vår energi - Spotty, teamet bakom Nordiska Elbolaget.

 
Tea Nilsson