Nordiska Elbolaget powered by Spotty mobilapplikation

 

Spana in Nordiska Elbolagets nya mobilapp Spotty, en gratis måste-ha applikation för medvetna konsumenter. Varför ska du använda 16,4 MB för denna Spotty app?

app.png

Vi är glada att bjuda in dig till vår nya lätthanterliga mobila version - Nordiska Elbolaget powered by Spotty mobilapplikation. Ett lättare och bekvämare sätt att förbli en medveten konsument. Med Spotty kan du beställa gratis prisvarningar, följa upp fakturor, jämföra energiförbrukningshistorik och kontrollera din aktuella månadsräkning. Ett bra val för både plånboken och miljön.

Den genomsnittliga mobilapplikationen har en filstorlek på 38 MB, så vi sparar till och med in på filutrymme för din enhet.

Var kom idén ifrån?

Powered by Spotty-idén uppkom i samarbete med ett PEAKapp projekt. PEAKapp är ett ekosystem för energibesparingar genom beteendeförändring hos konsumenten, flexibla avgifter och nöje. Vår nya app innehåller både år nya app. Vår nya app innehåller nöje och samtidigt hjälper den till att minska dina elkostnader. Ytterligare information om PEAKapp-projektet här.

Varför heter applikationen Spotty?

Så, idén uppkom från PEAKapp-projektet, då återstod bara ett namnval. Eftersom PEAKapp-projektets huvudsyfte är att möjliggöra ökad förbrukning av ren och billig el från spotmarknaden för konsumenter, att ansluta dem till sociala nätverk och motivera dem genom allvarliga nöjen, är ordet "Spot" nyckeln för denna typen av aktivitet. Så ja, vi visste att vi skulle utgå ifrån det, vi byggde vidare och resultatet blev Spotty.

“We spot the accurate price dots, we are as faithful as spotty Dalmatian dogs and as good catch as spotty fish in the sea.”

Appen hittar du hos App Store eller Google Play.

 
Tea Nilsson