Vill du eller någon du känner bli mikroproducent och producera och sälja din egen el?

 

Vi tycker att mikroproduktion är viktigt, och vill vi satsa mer på mikroproducenter. Därför har vi just nu ett erbjudande för dig som är kund hos oss på Spotty. Erbjudandet innebär att när en mikroproducent med solpaneler, på din rekommendation, tecknar avtal med oss erhåller ni tillsammans 500 SEK. Ersättningen fördelas lika och avdraget distribueras lika på kommande års fakturor. 

För dig som blir mikroproducent

Till dig som har solpaneler och funderat på att sälja din el. Vi vill gärna köpa den. Vi erbjuder dig, på NordPools timspotpris, en marginal på -2,7 öre/kWh + månadsavgift på 16 kronor exkl. moms. När det gäller elförsäljning köps el med NordPools timspotpris, marginal på +2,7 öre/kWh plus kostnad för elcertifikat. Kontraktet är tillsvidare.

 Så hur tar du del av erbjudande?

Om du har frågor eller vill ta del av erbjudandet vänligen kontakta oss på kundservice@spotty.se eller per telefon på 08-53 52 43 68 så hjälper vi dig.

 
Tea Nilsson